31-08-07

Long time no see ...

Tja ...

Er zijn nu eenmaal van die periodes in je leven waar je even moet zwijgen. Toch kan ik het niet laten een woordje te plaatsen - weliswaar buiten mijn werkuren - want anders waait er wat.

Raar hoe je hoofd toch kan bezig zijn met 1001 dingen. Laat ons zeggen dat er al 2 zaken van die 1001 opgelost zijn. Bitter weinig, maar het komt, het komt... "geen leven zonder hoop"

Een nieuw tijdperk is aangebroken ! Positief denken, positieve energie, naar boven kijken en ademen, optimistischer zijn, stappen i.p.v. zweven. Ik werk eraan en als IK erin geloof, dan moet het lukken.

Ik heb mijn opleiding tot een fantastisch einde gebracht. Verzorgd en volledig eindwerkje. Toffe vriendinnen gemaakt ... hopelijk voor het leven, dat valt nog af te wachten. Jammer hoe snel sommige relaties verwateren. En waarom ? Meestal diezelfde stomme reden : weinig tijd of teveel andere verplichtingen ... Waar zijn we in godsnaam mee bezig ? We maken onszelf kapot. Sociale omgang is oooo zo belangrijk. Het houdt je bezig en weerhoudt je om stommiteiten te doen waar je soms uit verveling naartoe vlucht.

Ik begin met nieuwe moed en hopelijk nieuwe vrienden aan een nieuwe opleiding. Ik zou zeggen, ik ben een beetje autodidact, maar neen dat is het niet, want ik leer niets aan mezelf. Desalniette"plus" (goed ee !), ik ga koken en ik ga voor het grote diploma ! 5 jaar ga ik tegemoet en ik WIL er geraken en ik ZAL er geraken.

Watch me !!

X

Mopsie

18:14 Gepost door Mopsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

sociale contacten ja, ken datte, maar dikwijls ligt het aan uw eigen (bedoel niet jouw persoonlijk hé), zelf initiatief nemen om de contacten te onderhouden, nu ik heb dit ooit gedaan bij meerdere mensen, tot ik merkte dat het plots eenrichtingsverkeer was, toen ben ik ook maar gestopt om het contact proberen verder te onderhouden, anders krijg je het gevoel opdringerig te zijn, het moet van beide kanten komen.

Gepost door: watje | 31-08-07

Eerst en vooral een dikke Welcome Back Mopsie :-)
Ik ben echt content dat ik je weer hoor.

Het doet me deugd je positiviteit tov het leven te lezen.
Het verwateren van contacten is zoals watje zegt: Het moet van twee kanten komen en als dat niet kan, doet men weinig moeite om ze te onderhouden en zijn ze je vriendschap or whatever niet waard.
lieve groet

ps: Wederwoord: We gaan de 4de maand in en al die tijd heb ik hem niet één keer meer ontmoet (hij vraagt er niet eens meer naar).

Gepost door: Ellen | 01-09-07

Hallo Mopsie! Zo hoor ik je graag spreken sé! Volhouden hé meisje!
Ik wens je alvast proficiat met het behalen van je diploma.
Héél véél succes met je nieuwe opleiding...! En wie weet... misschien binnen enkele jaren een nieuw, gezellig en uitermate lekker restaurantje bij hé... ;-) Mij mag je alvast een plaatske reserveren...
Je zegt .. 2 zaken van de 1001 zijn opgelost... proficiat...! De rest volgt ook...
Een nieuw leven, nieuwe vrienden... een frisse nieuwe wind blaast door je leven... stappen ipv zweven... Je bent op goeie weg Mopsie.. Hou vol en je geraakt er wel. Vertrouw op jezelf en je eigen kunnen...! En ik... ik hou een oogje in 't zeil... en als het je even niet gaat... schreeuw je maar eens hé!

Groetjes en een fijne dag nog!

Gepost door: M&M | 03-09-07

Eén en al... ... positivisme! :o) Een mens wordt er blij van dit te lezen :o)))
Proficiat he!

Gepost door: Freggeltje | 05-09-07

Lieve mopsie drie maal opnieuw heb ik je reactie gelezen en telkens opnieuw zie ik er de juiste woorden staan. Bedankt meisje want het wordt moeilijker en moeilijker om te verwoorden wat ik in feite bedoel.
hele lieve groet van me

Gepost door: Ellen | 26-09-07

Een lieve groet van me

Gepost door: Ellen | 29-09-07

Ik kom je heel veel geluk toewensen in alles wat je doet of gaat doen en ben er zeker van, met jouw ingesteldheid, dat je het zult maken mopsieke :-)
lieve groet

Gepost door: Ellen | 03-10-07

De commentaren zijn gesloten.