31-08-07

Long time no see ...

Tja ...

Er zijn nu eenmaal van die periodes in je leven waar je even moet zwijgen. Toch kan ik het niet laten een woordje te plaatsen - weliswaar buiten mijn werkuren - want anders waait er wat.

Raar hoe je hoofd toch kan bezig zijn met 1001 dingen. Laat ons zeggen dat er al 2 zaken van die 1001 opgelost zijn. Bitter weinig, maar het komt, het komt... "geen leven zonder hoop"

Een nieuw tijdperk is aangebroken ! Positief denken, positieve energie, naar boven kijken en ademen, optimistischer zijn, stappen i.p.v. zweven. Ik werk eraan en als IK erin geloof, dan moet het lukken.

Ik heb mijn opleiding tot een fantastisch einde gebracht. Verzorgd en volledig eindwerkje. Toffe vriendinnen gemaakt ... hopelijk voor het leven, dat valt nog af te wachten. Jammer hoe snel sommige relaties verwateren. En waarom ? Meestal diezelfde stomme reden : weinig tijd of teveel andere verplichtingen ... Waar zijn we in godsnaam mee bezig ? We maken onszelf kapot. Sociale omgang is oooo zo belangrijk. Het houdt je bezig en weerhoudt je om stommiteiten te doen waar je soms uit verveling naartoe vlucht.

Ik begin met nieuwe moed en hopelijk nieuwe vrienden aan een nieuwe opleiding. Ik zou zeggen, ik ben een beetje autodidact, maar neen dat is het niet, want ik leer niets aan mezelf. Desalniette"plus" (goed ee !), ik ga koken en ik ga voor het grote diploma ! 5 jaar ga ik tegemoet en ik WIL er geraken en ik ZAL er geraken.

Watch me !!

X

Mopsie

18:14 Gepost door Mopsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |