05-10-07

Perceptie van de blote mannen in de Flair

Leuk vind ik het ... soms hilarisch ! Elke week een blote man in de Flair... Ik wil méér van dat !!!

Een vrouw heeft toch een totaal andere perceptie dan een man.

Maar ja ... dat moet wel, want in "hun" boekjes zijn het bijna allemaal vrouwen met de perfecte maten, perfect lichaam. Er valt meestal niks over te zeggen. Ze is knap of ze is niet knap - "de gustibus et coloribus non disputandum est" (over kleuren en smaken valt niet te twisten). Geen PLORKS voor de mannen in hun perfecte boekjes ... (PLORK = prachtig lichaam, ongelofelijk rottige kop) :-)))

De Flair daarentegen : elke week een andere man, een "normale" man, geen fotomodel, maar de man zoals hij is. De een al "knapper" van vorm dan de andere. De ene al wat meer "(haar)matjes" dan de andere. Het is gewoon leuk om met andere vrouwen de mannen uit de Flair te bediscussiëren.

Het rare is, dat ik hem steeds vergelijk met de mijne ! Is het raar dat je het lichaam van je partner als voorbeeld stelt van hoe een man er voor jou goed uitziet ? We zien door het klein buikje heen ... een plukje haar hier méér en daar min ... Maar we letten toch op de verhoudingen ... maar perfect, neen... perfect moet hij niet zijn.

De blote mannen in de Flair maken mijn vrijdagmiddag goed :-) "Hij en zijn lijf"... Ik moet toegeven : ik heb al méér dan eens de slappe lach gehad, 'k heb er twee maal deugd van ;-)

Dus beste man, als je je geroepen voelt ... surf eens naar : http://www.flair.be/cps/rde/xchg/flair/hs.xsl/inflair_opr... (misschien een troost en een stimulans om je over de streep te trekken : je hoofd komt niet in beeld ... :-)

Een fantastisch weekend gewenst aan iedereen van

Mopsie

x

16:36 Gepost door Mopsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: blote mannen |  Facebook |