31-01-08

Ik geef het op !

Ik geef het op ! Stilzwijgen is niets voor mij ...

Eigenlijk wil ik niet stil blijven ... dit is mijn enige uitlaatklep.

Ik wil mijn blog niet opgeven, dan mis ik mijn blogvrienden en hun leuke (soms ont-"spannende" ) verhalen :-)

Maar het mist een beetje zijn heimelijke werking en het is een rem op het neerpennen van mijn gedachten als ik weet dat er meegelezen wordt. Sommigen zullen er kunnen over meepraten, de anderen zijn de gelukkigen. 

Het is soms op het paranoïde af, maar wat doe je als al je middelen gecontroleerd worden ? (blog, mail, gsm, telefoon)

Wie mag ik dan nog zijn ? Mag ik nog wel mijn vrienden kiezen ? Mogen mannen nog wel mijn vrienden zijn ? (want een man is altijd een potentieel gevaar) Mag ik dan geen enkele vertrouwensrelatie meer opbouwen ?

Ik heb geen zin om mijn vrienden te laten vallen. Ik mag toch vertellen wat ik zélf kwijtwil, of dat nu een man is of een vrouw ?

Mops

x

(échte hersenspinsels waar sommigen wel iets zullen van begrijpen)

13:28 Gepost door Mopsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

just

Gepost door: watje | 31-01-08

Ik begrijp wat je bedoelt!
Een mens, man of vrouw, heeft het recht zichzelf te zijn, zijn vrienden te kiezen...
Het controleren van blog, mail, gsm... dat is vervelend, maar als er echt niks aan de hand is... kan het ook geen kwaad hé!
Ofwel heeft men vertrouwen in je ofwel niet, en in het laatste geval... kan je er maar beter over praten want zolang men het 'vertrouwen' in jou kwijt is, mag je doen en laten wat je wil, je zal je nooit goed kunnen voelen...
Ik heb veel vrienden en de meeste ervan zijn mannen, omdat ik me daar beter bij voel en omdat ik er gemakkelijker mee kan praten... Dit schept thuis geen problemen, zolang er maar duidelijkheid is waar en met wie ik omgang heb!
En dat op zich is niet meer dan normaal. Waarom zou ik erom liegen?
Wanneer je heimelijk gaat wegglippen en niet zegt wie je vrienden zijn of wanneer je hen ziet... schep je wantrouwen.
Als het gewoon 'vriendschap' is kan het geen kwaad en zie ik ook niet in wie daar bezwaar tegen heeft...!
Mopsie, ik ben blij dat je er weer bent en ik hoop dat alles goed met je gaat!

Ik wens je nog een leuke avond!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 31-01-08

Wishful Thinking... zo kan ik het best de situatie omschrijving waarin je bent gegroeid. Je weet dat op alle vragen het antwoord NEEN is ! En zoals iedereen kies je je prioriteiten in je leven, de rest is misschien frustrerend maar het hoort erbij !
Als man kan ik je zeggen dat een andere man altijd een potentieel gevaar is voor een vrouw in de ogen van haar man! Is een aantrekkelijke vrouw ook niet altijd een potentieel gevaar voor een man in het oogpunt van een vrouw (lees : zijn vrouw) ? Het is de manier waarop mensen denken (man of vrouw) uit geaardheid, angst, jalouzie of ervaringen. Ik denk dat dat volledig normaal is !
De VERSTIKKING is iets wat de één beter kan verdragen dan de andere...zoals gezegd : prioriteiten zijn belangrijk en worden uiteraard bovenaan het lijstje gezet maar het item schuift steeds meer op naar boven tot het nummer één staat ! BOEM !
Het enige wat je kunt doen is...er iets aan doen ! Begin dan misschien met bovenstaande vragen te stellen to whom it may concern en niet in blogland waar iedereen( ook ik ) een eigen mening heeft wat je als vrouw...nog meer verward maakt !

Groetjes

Gepost door: Another-man | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.