27-11-07

Verlanglijstje ...

Mijn verlanglijstje ... tja, de klaas- en kerstdagen komen eraan ...

Ok, 't is wel een luxe-lijstje, maar je weet nooit dat ik een rijke anonieme aanbidder heb ;-)  Ik vrees dat er niets van dit alles onder de boom zal liggen, maar dromen mag ee ... :-)

Hier komt het :

een lingeriesetje van Lise Charmel, of neen, doe er maar 2, dan kan ik er weer een tijdje tegen

een I-pod van 80GB (ik ben fervent muziekliefhebber) en nu ik toch aan het dromen ben, doe er maar meteen de box bij, dan kan ik dat alles eens goed vollen bak zetten

een onbeperkte shoppingbeurt bij Caroline Biss

een onbeperkte shoppingbeurt bij de parfumerie

een abonnement bij de kapper voor 2 x per week (nu ik toch bijna grens aan het decadente ...)

een paar nieuwe bruine laarzen met een elegante hak (moeilijk te vinden, tenzij je er 400 à 500 euro voor neertelt)

een citytrip naar Kopenhagen, een citytrip naar Praag, een nieuwjaarsconcert in Wenen, een 5-daagse IJsland, een 10-daagse Schotland ('k heb precies veel zin om te reizen, tiens ...)

een (niet-onknappe ) schilder om ons interieur te schilderen, maar er moet wél degelijk geschilderd worden ee !! (maar het oor, oog en de neus willen ook wat hihi)

een aanvulling van mijn pannen- en messencollectie (waaronder een nieuw demi-chefmes, een office-mes, een fileermes, een nieuwe sauteuse, een messenhouder, een vleesvork, een paletmes zo kan ik wel nog een tijdje doorgaan om mijn keuken te vernieuwen ... zei ze in één adem)

Ik zou zo wel uren kunnen doorgaan ... ik kan het zo zot niet peizen ...

Laat je wensen achter bij de antwoordjes. Mocht ik mijn milde schenker vinden, dan stuur ik hem door ;-)

Mopsie

x

("dreaming of a white - ook lang geleden - and luxurious Christmas")

12:30 Gepost door Mopsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: luxe, kerstboom, lijstje, kado s |  Facebook |

31-08-07

Long time no see ...

Tja ...

Er zijn nu eenmaal van die periodes in je leven waar je even moet zwijgen. Toch kan ik het niet laten een woordje te plaatsen - weliswaar buiten mijn werkuren - want anders waait er wat.

Raar hoe je hoofd toch kan bezig zijn met 1001 dingen. Laat ons zeggen dat er al 2 zaken van die 1001 opgelost zijn. Bitter weinig, maar het komt, het komt... "geen leven zonder hoop"

Een nieuw tijdperk is aangebroken ! Positief denken, positieve energie, naar boven kijken en ademen, optimistischer zijn, stappen i.p.v. zweven. Ik werk eraan en als IK erin geloof, dan moet het lukken.

Ik heb mijn opleiding tot een fantastisch einde gebracht. Verzorgd en volledig eindwerkje. Toffe vriendinnen gemaakt ... hopelijk voor het leven, dat valt nog af te wachten. Jammer hoe snel sommige relaties verwateren. En waarom ? Meestal diezelfde stomme reden : weinig tijd of teveel andere verplichtingen ... Waar zijn we in godsnaam mee bezig ? We maken onszelf kapot. Sociale omgang is oooo zo belangrijk. Het houdt je bezig en weerhoudt je om stommiteiten te doen waar je soms uit verveling naartoe vlucht.

Ik begin met nieuwe moed en hopelijk nieuwe vrienden aan een nieuwe opleiding. Ik zou zeggen, ik ben een beetje autodidact, maar neen dat is het niet, want ik leer niets aan mezelf. Desalniette"plus" (goed ee !), ik ga koken en ik ga voor het grote diploma ! 5 jaar ga ik tegemoet en ik WIL er geraken en ik ZAL er geraken.

Watch me !!

X

Mopsie

18:14 Gepost door Mopsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

24-03-07

Help !!!

Ik zou graag een beroep doen op mijn medebloggers ... Ben al benieuwd wie mij wil helpen ... Voor mijn opleiding moet ik een eindwerk maken en ik moet er nog aan beginnen ... :-(

Het zal me wel lukken om iets in mekaar te boksen, maar graag enquêteerde ik eens naar de wensen van anderen. Mijn eindwerk gaat over een fictief project in gastenkamers of b&b en mijn vraag luidt :

Stel : je mag op weekend gaan in de Westhoek. Wat zijn je verwachtingen qua

  • "logement" - hoe stel je je gastvrouw (ik dus) voor of wat verwacht je bij het aankomen, tijdens je verblijf, bij je vertrek
  • hoe stel je je ontbijt voor
  • wat verwacht je dat ik je geef qua info over de streek, hiermee bedoel ik, wat zoek je als je naar de westhoek trekt : oorlogstoerisme, of liever iets gastronomisch gekoppeld aan uitstekende streekrestaurantjes - culinair, of liever fietsen, wandelen, wellness ...

Droom je IDEAAL WEEKENDJE-WEG en laat het me weten via de mailknop, ofwel via de reply.

 

Alvast bedankt voor jullie hulp ...

 

Mopsie

x

 

Ik woon niet echt in de Westhoek, maar wel aan de rand van ... :-) (dus niet écht van "bachtn de kupe")

 

Het leukste voorstel beloon ik met een assortimentje chocolaatjes van de beste chocolatier uit onze streek, een assortimentje om de vingers af te likken (!) en het stukje plaats ik hier op de blog !